De schuifwandkast van Multi Keuken en Bad is een volwaardige aanvulling op uw interieur. Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van Maassluis, De LierNaaldwijk en ’s-Gravenzande. Met hoogwaardige producten voor de meest stijlvolle huiskamers, slaapkamers en kantoren. Inspirerende voorbeelden ziet u in onze showroom, die ruim 900m² groot is.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Een schuifwandkast in uw stijl

Natuurlijk moet uw schuifwandkast passen bij uw stijl. Maar smaken verschillen. Daarom bieden wij u grote keuze in afwerking en kleur. Een populair voorbeeld is de natuurlijke hout-tint, of de modernere afwerking met gekleurd glas of spiegels. Mogelijkheden te over. Bij ons kunt u dus een unieke schuifwandkast samenstellen. En dat voor de laagste prijs in de hele regio Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande.

Uw eigen indeling

Ook in het dagelijks gebruik moet uw schuifwandkast perfect bij u passen. Of u de schuifwandkast nu gebruikt voor kleding of andere bezittingen. Daarom kunt u bij ons ook de indeling geheel op maat laten maken. Ook komen wij bij u langs voor het precies inmeten van uw schuifwandkast. Bent u gevestigd in of bij Maassluis, De Lier, Naaldwijk of ’s-Gravenzande, dan is deze service gratis.

Meer dan schuifwandkasten in Maassluis

Bent u bezig met een verbouwing of herinrichting? Multi Keuken en Bad helpt dagelijks bij dergelijke projecten. Zo leveren wij producten zoals schuifwandkasten, vloeren, keukens en badkamers. En ook technische diensten zoals timmerwerk, schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk, tegelzetten, kitten en spachtelputzen.

Meest gezocht deze maand:

Badkamers Maassluis Keukens Rotterdam Binnenverbouwingen Naaldwijk Keukenapparatuur Vlaardingen Woninginrichting MaaslandBadkamers Rotterdam Keukens Naaldwijk Keukenapparatuur Naaldwijk Woninginrichting Maassluis Garderobekasten Maassluis Garderobekasten De Lier Garderobekasten Naaldwijk Garderobekasten ´s-Gravenzande Kastenwand Vlaardingen PVC vloeren Naaldwijk PVC vloeren Vlaardingen Schuifdeuren op maat Maassluis Schuifdeuren op maat De Lier Schuifdeuren op maat Naaldwijk Schuifdeuren op maat ´s-Gravenzande Schuifdeuren op maat Rotterdam Schuifdeuren op maat Schiedam Schuifdeuren op maat Maasland Schuifdeuren op maat Vlaardingen Schuifdeurkasten Maassluis Schuifdeurkasten De Lier Schuifdeurkasten Naaldwijk Schuifdeurkasten ´s-Gravenzande Schuifdeurkasten Rotterdam Schuifdeurkasten Schiedam Schuifdeurkasten Maasland Schuifdeurkasten Vlaardingen Schuifwandkast Maassluis Schuifwandkast De Lier Schuifwandkast Naaldwijk Schuifwandkast ´s-Gravenzande Schuifwandkast Rotterdam Schuifwandkast Schiedam Schuifwandkast Maasland Schuifwandkast Vlaardingen