Schuifdeurkasten bieden een zee aan ruimte, compleet overzicht en optimaal gebruiksgemak. Zijn ze nog schitterend ook, dan kijkt u naar de schuifdeurkasten van Multi Keuken en Bad. Onze schuifdeurkasten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afwerkingen en indelingen. Kom ze zelf maar eens bekijken in onze inspirerende showroom van 900 vierkante meter. Ontdek de scherpste prijzen van Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Schuifdeurkasten in alle soorten en maten

U kunt uw eigen schuifdeurkast(en) samenstellen naar wens. Wij bieden onze schuifdeurkasten in uiteenlopende maten en afwerkingen. Zo past de indeling straks perfect bij uw gebruik, en is de afwerking geheel in uw eigen stijl. Kom hiervoor langs en vergelijk alle kleuren, dessins en afwerkingen. U bereikt ons gemakkelijk vanuit de hele omgeving van Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen.

Uw eigen afwerking

Uw schuifdeurkast is een investering en moet daarom perfect zijn. Dit hangt af van uw smaak. En omdat smaken verschillen bieden wij uiteenlopende paneeldeuren. Zo kunt u kiezen uit fraaie houtkleuren, effen kleuren, gekleurd glas en spiegels. Bovendien komen wij in Rotterdam, Schiedam, Maasland of Vlaardingen gratis langs voor een professionele meting.

Al jaren specialist in schuifdeurkasten

Al meer dan 15 jaar zijn wij de specialist in keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur, tegels en totale binnenverbouwingen. Wij garanderen dan ook de hoogste kwaliteit, scherpste prijzen en een snelle levering en montage. Hiervoor wordt u geholpen door een vakkundig team dat u adviseert over de vele mogelijkhedendie schuifdeurkasten bieden.

Meest gezocht deze maand:

Badkamers Maassluis Keukens Rotterdam Binnenverbouwingen Naaldwijk Keukenapparatuur Vlaardingen Woninginrichting MaaslandBadkamers Rotterdam Keukens Naaldwijk Keukenapparatuur Naaldwijk Woninginrichting Maassluis Garderobekasten Maassluis Garderobekasten De Lier Garderobekasten Naaldwijk Garderobekasten ´s-Gravenzande Kastenwand Maassluis Kastenwand De Lier Kastenwand Naaldwijk Kastenwand ´s-Gravenzande Kastenwand Rotterdam Kastenwand Schiedam Kastenwand Maasland Kastenwand Vlaardingen PVC vloeren Maassluis PVC vloeren De Lier PVC vloeren Naaldwijk PVC vloeren ´s-Gravenzande PVC vloeren Rotterdam PVC vloeren Schiedam PVC vloeren Maasland PVC vloeren Vlaardingen Schuifdeuren op maat Maassluis Schuifdeuren op maat De Lier Schuifdeuren op maat Naaldwijk Schuifdeuren op maat ´s-Gravenzande Schuifdeuren op maat Rotterdam Schuifdeuren op maat Schiedam Schuifdeuren op maat Maasland Schuifdeuren op maat Vlaardingen Schuifdeurkasten Maassluis Schuifdeurkasten De Lier Schuifdeurkasten Naaldwijk Schuifdeurkasten ´s-Gravenzande Schuifdeurkasten Rotterdam Schuifdeurkasten Schiedam Schuifdeurkasten Maasland Schuifdeurkasten Vlaardingen Schuifwandkast Maassluis Schuifwandkast De Lier Schuifwandkast Naaldwijk Schuifwandkast ´s-Gravenzande Schuifwandkast Rotterdam Schuifwandkast Schiedam Schuifwandkast Maasland Schuifwandkast Vlaardingen