Deel uw ervaring

Wij waarderen het zeer als u uw ervaring met ons wilt delen. Gebruik het onderstaande formulier om uw ervaring te delen:

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

Ervaringen van klanten:

★★★★★
5 5 1
Erg blij met mijn nieuwe keuken, hartstikke bedankt voor het advies over mijn keukenblad. Groetjes Marjanne

★★★★★
5 5 1
Mooie showroom en goede prijzen. bedankt voor de installatie, eindresultaat is prachtig. Peter, Maassluis

★★★★★
5 5 1
In 2012 een gehele badkamer en 2 toiletruimte,s, laten instaleren en daar waren we dermate tervreden mee dat we nu wederom door Multi keuekn en Bad een keuken, vloer en dergelijke laten instaleren. Geweldige service en perfecte en vakkundige instalatie door vakmensen. Wij raden een ieder dit bedrijf aan.

★★★★★
5 5 1
Wij hebben zeer prettige ervaring met dit bedrijf. De grote verbouwing is zeer goed verlopen. Eerst werd het hele appartement gestript en het puin afgevoerd, daarna de elektriciteit uitgebreid. Waarna er een nieuwe keuken, bijkeuken, badkamer en toilet geplaatst is. De plafonds gespoten, alle wanden gespachtelputzt al het houtwerk geschilderd en een PVCvloer gelegd. Kortom een zeer grote klus die ze op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd hebben. We werden er zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën. Er zijn korte lijnen en iedereen is aanspreekbaar. Een aanbeveling voor iedereen die een binnen verbouwing overweegt!!

★★★★★
5 5 1
Top service van Multikeukenenbad. Installateur, was prima op tijd en heeft prima werk geleverd met hier en daar tips over de badkamer. Ben normaal zeer kritisch, maar dit was echt perfect !! Ga zo door !! Fijne feestdagen